Starten voor starters


Als beginnend ondernemer komt er een hoop op je af. Voor elk antwoord komen er twee of meer vragen naar boven. Gelukkig is er een hoop informatie te vinden op internet en schromen je collega-ondernemers zich er niet voor je om hier en daar een tip te geven. Eigenlijk klinkt de term “Zelfstandig ondernemer” mij dan ook erg gek in de oren. Het begint mij namelijk steeds duidelijker te worden dat je het ondernemerschap helemaal niet alleen doet.

Voor mij was een van de mooiste momenten waar dit uit bleek ongeveer anderhalve week geleden; Ik kreeg een facebook berichtje van iemand in het zelfde vak gebied die mij feliciteerde met de stap die ik gezet had en mij een paar tips gaf over hoe ik mijn eigen website net iets overzichtelijker kon maken. Klinkt natuurlijk gek dat een website bouwer die tips nodig heeft maar het is soms lastig om de enthousiasme die je krijgt als je aan de slag gaat voor een cliënt ook te krijgen voor het maken van je eigen website.

Voor mijn vragen gebruik ik een aantal bronnen:

De komende tijd zal ik mijn proces met jullie delen en sta er voor open om jullie vragen te beantwoorden. Een kleine disclaimer: Ik moet zelf ook een hoop ontdekken dus zal niet overal een antwoord op hebben.