Ondernemer in beeld: Reinske Reekers, coachingpraktijk CHARA

Hoi, ik stel me graag aan je voor.

Ik ben Reinske Reekers, getrouwd met Frank en moeder van twee levendige jongens in de basisschoolleeftijd; gevoelsmens, betrokken, enthousiast en een tikkeltje eigenwijs.

Ondernemer in beeld: Reinske Reekers, coachingpraktijk CHARA

Ik geniet van de kleine en grote dingen van het leven; van buiten zijn in de natuur, muziek, gezelligheid, lekker eten, goede gesprekken en een goede kop koffie. Ik mag graag een beetje dromen en mijmeren, naast hard werken en actief bezig zijn. Verder houd ik van lezen, speel klarinet en doe aan hardlopen en kickboksen.

Wat doe ik

Sinds voorjaar 2020 werk ik als christencoach vanuit mijn eigen coachingspraktijk aan huis. Mijn praktijk heet CHARA wat vreugde, blijdschap betekent.

Ik help vrouwen om weer vreugde te vinden in het leven, door hen te helpen ontdekken wie zij ten diepste zijn met hun unieke persoonlijkheid, passies en talenten en hoe mooi ze zijn gemaakt. En om hen te helpen stappen te zetten om te gaan doen wat bij hen past. Zelfs wanneer zij het zicht op zichzelf zijn kwijtgeraakt, doordat zij vastlopen in hun werk of relatie of door te veel stress.

Dat doe ik door zonder oordeel te luisteren naar iemands verhaal, mee te denken waar dat nodig en gepast is, door bemoediging en aanmoediging, door soms de vinger op de zere plek te leggen, maar ook met een stukje humor en gezelligheid.

Hoe doe ik dit

Ik maak gebruik van de TotalBalance methode, ontwikkeld door Carianne Ros. Dit is een uitgebalanceerd programma op basis van Bijbelse principes om het beste uit jezelf te halen, je koers te bepalen en tot je bestemming te komen.

Het doel is altijd dat een vrouw tot bloei komt en vanuit een sterkere identiteit haar eigen weg kan gaan, dat ze weet wie ze is en wat ze wilt en van daaruit haar levensweg kan vervolgen (samen met God).

Ik ben aangesloten bij het TotalBalance netwerk van christencoaches, waar ik ook intervisie en trainingsdagen volg. Daarnaast bezoek ik af en toe conferenties en lees boeken die mij inspireren en helpen als mens en coach. Op dit moment volg ik de senior coachingtraining, gericht op een aantal specifieke thema’s: angst, stress & burn-out, hoogsensitiviteit & hoogbegaafdheid en gezond leven (voeding, beweging, slaap). Begin 2021 hoop ik deze training af te ronden en het geleerde te integreren in mijn praktijk. Voor meer informatie over mij en wat ik doe, kun je een kijkje nemen op mijn website: www.coachingspraktijkchara.nl.